«Απέδρασε» από τα Καλάβρυτα ο Δαβουρλής Κ΄ 92

Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 85΄Σ. Πρέμτος

Μια πολύ σπουδαία νίκη μέχρι την επόμενη σημείωσε ο νεανικός Δαβουρλής Κ΄92 επικρατώντας με 1-0 της Α.Ε. Καλαβρύτων εκτός έδρας και επί της ουσίας εξασφάλισε την 6η θέση στα πλέι άουτ, ξεκινώντας με περισσότερους βαθμούς την προσπάθεια παραμονής του.  Αυτό θα συμβεί αν οι «κοκκινόμαυροι» την τελευταία αγωνιστική κερδίσουν τον Αετό Ρίου.

Στο αγωνιστικό μέρος όλα κρίθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Πρέμτου στο 85ο λεπτό. Για το «καμάρι» της ορεινής Αχαΐας αυτός ήταν ο τέταρτος αγώνας που έμεινε μακριά από τη νίκη.

Πλέον για τους Καλαβρυτινούς απομένουν το εξ΄ αναβολής ματς της Τετάρτης με τον Αετό Πατρών Αskounis και η αναμέτρηση με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» με στόχο, μήπως προλάβει την 7η θέση την οποία κατέχει πλέον η Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος-Κ. Βλάχος): Λέσης, Βλάχος, Αλεξόπουλος, Αντύπας, Παπαγεωργίου (73’ Θεοτοκάτος), Σκιαδάς, Κουτρουμάνης, Μητρόπουλος, Γ. Τζαβαλάς (73’ Βραχλιώτης), Σ. Τζαβαλάς, Κέφα (68’ Γκλαβάς).

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Ι. Θωμας, Τσεκούρας, Μπάνη, Κλαφουτζής, Σ. Πρέμτος, Πολίτης, Ανδρικόπουλος (72’ Γερόπουλος), Κατσαϊτης, Γαλαριώτης (91’ Βελίγκος), Κουμπουρλής (82’ Παππάς), Ανδρεοσόπουλος (91’ Μπιρλής).