Απέκλεισε τον Παναιγιάλειο μέσα στο “σπίτι του” ο Κεραυνός!

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου επικράτησε με 1-0 του Παναιγιαλείου στο Αίγιο με αποτέλεσμα να πετάξει εκτός συνέχειας του θεσμού τους Αιγιώτες.

Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 45΄ με πλασέ του Πανόπουλου. Οι «μελανόλευκοι», που δεν επέδειξαν το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο 30΄είχαν διπλό δοκάρι σε προσπάθειες των Νικολόπουλου και Λιάτου και στο 34΄ χαμένη ευκαιρία με τον Βιλανάκη.

Τρία δοκάρια όμως, είχαν και οι φιλοξενούμενοι με τον Γραμματικόπουλο (δις) λίγο πριν την επίτευξη του τέρματος, με τον Αργυρόπουλο και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με το Νίκο Ντόμα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αγίου Βασιλείου έκανε διαχείριση του υπέρ της σκορ, ενώ ο Παναιγιάλειος δεν  μπορούσε να γίνει απειλητικός. Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου πήρε ρεβάνς και έδειξε πολλά ενόψει του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μαυρούλιας, Βλάχος (46΄ Ανδρ. Σπανός), Νικολόπουλος (63΄ Μαχαίρας), Μπελεζάκης, Μ. Σπανός, Χούσα, Μπούνας, Κοτσόκολος, Γκάτσης, Λιάτος, Βιλανάκης (46΄ Καραπιπέρης).  

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΊΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.: Μποσγανάς, Μπουρνάκας (79΄ Κόκκινος), Καραχανίδης, Σπανογιάννης, Μπάδας, Τρίγκας, Αργυρόπουλος, Ντόμας, Στασινός (31΄ λ.τ. Πρέμπτο), Γραμματικόπουλος, Πανόπουλος (87΄ Κωνσταντόπουλος).