Απίστευτη καταγγελία μετά από αγώνα τοπικού: Ποδοσφαιριστής χτύπησε αντίπαλο στο πάρκινγκ

Παρατράγουδα σημειώθηκαν μετά από αγώνα τοπικού σε γήπεδο της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα όπως καταγγέλλει ο Πανακρωτηριακός, ποδοσφαιριστής του Παγχανιακού/ΑΟΔΑ μετά τη λήξη της αναμέτρησης χτύπησε παίκτη των γηπεδούχων, στο πάρκινγκ του γηπέδου!

Μάλιστα στην ανακοίνωση η ομάδα του Ακρωτηρίου αποκαλύπτει πώς κατατέθηκε μήνυση από το φερόμενο ως θύμα.

Αναλυτικά:

“Το ΔΣ. του Πανακρωτηριακού καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός βίαιης σωματικής επίθεσης σε ποδοσφαιριστή μας, στο πάρκινγκ του γηπέδου Αγ. Αποστόλων, από ποδοσφαιριστή του Παγχανιακού/ΑΟΔΑ.

Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο, αμαυρώνουν την προσπάθεια ενός ιστορικού σωματείου και όσων αγαπούν και υπηρετούν το άθλημα. Σε ένα παιχνίδι που πήραν μέρος πολλοί νεαροι ποδοσφαιριστές, χαρακτηριστικό και των 2 ομάδων, δυστυχώς ασχολούμαστε με πράξεις ντροπής, που περνούν λάθος μηνύματα… Γ

ια το συμβάν έχει κατατεθεί μήνυση από τον ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του και ευτυχώς δεν αντέδρασε, αλλά πρόλαβε να απομακρυνθεί χτυπημένος στο πρόσωπο.

Καλούμε το ΔΣ του Παγχανιακού/ΑΟΔΑ να λάβει θέση και να πράξει ως οφείλει, με τον εμπλεκόμενο ποδοσφαιριστή τους. Μακριά από το ποδόσφαιρο τέτοιες συμπεριφορές!”