Απίστευτη νίκη-ανατροπή για τον Αχιλλέα Καμαρών

Μια απίστευτη νίκη-ανατροπή σημείωσε ο Αχιλλέας Καμαρών στο ντέρμπι με τον Φοίνικα Ζήριας, αφού με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι “πράσινοι” κέρδισαν με 2-1 και πέρασαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας την ομάδα της Ζήριας στην 5η θέση και 2 βαθμούς πιο κάτω.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς νωρίς χάρη στο τέρμα του Τέρπου στο 3′ λεπτό, όταν αυτός εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γ. Καραίνδρου από το κόρνερ του Καυγά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ζήριας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν στο 95′ λεπτό να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Ραμαντάνη και στο 97′ λεπτό να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Μπούρδου από τον Κουκίδη, με τον Μπαλαφούτη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 2-1. Ένα πέναλτι που χτυπήθηκε απέναντι στον Ραυτόπουλο που έκανε χρέη τερματοφύλακα, αφού στην φάση της ισοφάρισης, τραυματίσθηκε και αποχώρησε ο τερματοφύλακας Βαρελάς, και ο Θ. Νταγιούκλας είχε κάνει όλες τις αλλαγές του.

Αχιλλέας Καμαρών: Μερκούρης, Μούκας, Χύσα, Σπανός, Ασημακόπουλος (80΄ Λουράκης), Κανάγιας (63΄ Βαφειάδης), Πέτσι (85΄ Μπαλαφούτης), Ραμαντάνης, Μπούρδος, Καρέλας (46΄ Τσίρος), Τσαμτσούρης.

Φοίνικας Ζήριας: Βαρελάς, Φίλιας (46΄ Εργκι), Φραντζής, Κουκίδης, Χρυσανθόπουλος, Γλωσσίδης (46΄ Ραυτόπουλος), Νικολακόπουλος, Γ. Καραΐνδρος (77΄ Ψυχογιάννης), Δ. Καραΐνδρος, Καυγάς (83΄ Βεΐζι), Τέρπος (87΄ Αναστόπουλος)