Απαραίτητα έργα για το “αύριο” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Δεν περιμέναμε βέβαια την επιστολή του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, για να μας επιβεβαιώσει ότι ο Αθλητισμός είναι πάντα πολύ ψηλά στην ατζέντα της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος πάντα στις δημόσιες τοποθετήσεις του για τα ζητήματα της πόλης δεν παραλείπει να αναφερθεί ένθερμα στον Αθλητισμό, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Έχει ανακηρυχθεί ανάδοχος στο έργο αντικατάστασης των τριών συνθετικών χλοοταπήτων στα δημοτικά γήπεδα Ποδοσφαίρου Βραχνείκων, Ζαρουχλεΐκων και Ρίου, δεν φαίνεται να υπάρχει ένσταση και αναμένεται να συμβασιοποιηθεί άμεσα το έργο και να μπει ο εργολάβος στα εν λόγω γήπεδα.

Το μεγαλύτερο έργο που είναι η αντικατάσταση του φωτισμού των δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου με Led και η ενίσχυση του, η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του, η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου Ψαθοπύργου με συνθετικό χλοοτάπητα, η αποκατάσταση της ζημιάς στο γήπεδο Πετρωτού και η ανακαίνιση του Κλειστού Γηπέδου Ροϊτίκων, πρόκειται να προκηρυχθεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών, καθώς σε πρόσφατη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής εγκρίθηκαν οι όροι της προκήρυξης.