Απογοητευτική η Παναχαϊκή, υπέστη βαριά ήττα στα Σπάτα

Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Παναχαϊκή στα Σπάτα απέναντι στην ΑΕΚ Β’, όπου και υπέστη βαριά ήττα με 4-1.

Στο 3’ λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με την σέντρα σουτ του Σταμούλη που πέρασε άουτ, όπως και στο 11’ λεπτό με την κεφαλιά του Χριστόπουλου που είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 19’ λεπτό απείλησαν και πάλι με τον Κοσίδη που δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα του Κολοβούρη, ενώ στο 26’ λεπτό οι «κοκκινόμαυροι» έγιναν για πρώτη φορά απειλητικοί με την σέντρα-σούτ του Στασινόπουλου.

Στο 29’ λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ λίγα λεπτά μετά η ΑΕΚ Β’ απείλησε και πάλι με το σουτ του Κοσίδη που έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 33’ λεπτό ο Ραντόνια έπιασε ψηλότερα από όλους την κεφαλιά αλλά ο Κολοβούρης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 36’ λεπτό και πάλι ο Κοσίδης έγινε απειλητικός και δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά η «Ένωση» κατάφερε να πετύχει το τέρμα στο 37’ λεπτό, όταν ο Γερολέμου έκλεψε τη μπάλα από τον Λαρέα, πάσαρε στον Παρρά, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Στο 41’ λεπτό και πάλι η ΑΕΚ Β’ έγινε απειλητική με τον Ραντόνια να στέλνει την μπάλα άουτ. ενώ στο 51’ λεπτό ο Κοσίδης σημάδεψε το δοκάρι του Κολοβούρη, σε φάση όμως που δεν θα μετρούσε αφού υπήρξε οφσάιντ, ενώ στο 57’ λεπτό οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μαχαίρα.

Στο 58’ λεπτό ο Μπουρλάκης πέρασε τον Θεοχάρη και πλάσαρε άουτ σε κενή εστία και από πλάγια θέση.

Στο 60’ λεπτό η Παναχαϊκή κατάφερε να μειώσει με σουτ-οβίδα του Γιάννη Μπουρλάκη αλλά στο 69’ λεπτό ο Γκαρσία με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Στο 70’ ο Θεοχάρης απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Παπαχρονόπουλου, ενώ στο 71’ λεπτό ο Ρουγκάλας σημάδεψε το δοκάρι του τερματοφύλακα της ΑΕΚ Β’.

Στο 84’ λεπτό ο Κολοβούρης απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Γερόλυμου, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 88’ λεπτό ο Χριστόπουλος.

ΑΕΚ Β’ (Σ. Οφρυδόπουλος) : Θεοχάρης, Ντάικο (65′ Σκόνδρας), Λάτσι, Χατζηκυριάκος, Σταμούλης, Ραντόνια, Γερολέμου, Παρράς, Χριστόπουλος, Κοσίδης (57′ Γκαρσία), Μαχαίρας (71′ Γκολφίνος)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Κ. Σωτηρόπουλος) : Κολοβούρης, Τοπάλ (57′ Αντωνιάδης), Λιοφάγος, Λαρέα, Ρουγκάλας (76′ Τσακμάκης), Κωνσταντακόπουλος, Καρλίτο, Μπουρλάκης, Στασινόπουλος (52′ Παπαχρονόπουλος), Χαντί (76′ Σίλβα), Ζυγκερίδης