Αποστόλης Νικολόπουλος: «Ρεσιτάλ προπονητικής από Παπαδόπουλο, προσωπική δικαίωση Μπάρλου»

Ο ιδιοκτήτης του patragoal.gr και δημοσιογράφος του ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 Αποστόλης Νικολόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Lepanto «Kυριακή στα γήπεδα» με τους Γιώργο Σωτηρόπουλο και Αλέξη Διγενή μιλώντας για τη σπουδαία νίκη κόντρα στο Λεβαδειακό.

«Η Παναχαϊκή ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο από τον Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ προπονητικής. Αυτή η νίκη επιτεύχθηκε κόντρα σε μια ομάδα που ήταν στην πρώτη θέση και όπου είχε τρεις νίκες εκτός έδρας. Κάνει μεγαλύτερη την επιτυχία της ότι υπήρχαν απουσίες παικτών όπως οι Κουσκουνάς, Σταμόπουλος και Πλιάτσικας».

«Η Παναχαϊκή αδικεί τον εαυτό της μέχρι στιγμής. Θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη με Α.Ε. Καραϊσκάκης και τουλάχιστον την ισοπαλία με τον Ιωνικό. Με δύο προσθήκες αυτή η ομάδα θα αύξανε τις πιθανότητες που έχει για την είσοδό της στην εξάδα και να διεκδικήσει με αξιώσεις μέχρι τέλους την άνοδο που είναι ο μεγάλος στόχος που έχει θέσει ο πρόεδρος».

«Ικανοποιημένος ο Γιώργος Μπάρλος με την απόδοση της ομάδας και την επιλογή του για στήριξη στο υπάρχον υλικό. Αποτελεί προσωπική δικαίωση πρώτα για τον ίδιο και μετά για τους υπόλοιπους. Παρακολούθησε το ματς όρθιος καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πανηγύρισε στο τέλος μαζί τους παίκτες του μέσα στο γήπεδο».

Δείτε την τοποθέτησή του στο παρακάτω βίντεο: