ΑΠΣ Ζαβλάνι : Εξέφρασε την πίκρα του για την αντιμετώπιση της Γ’ Κατηγορίας

Το Ζαβλάνι κάνει μια πολύ καλή πορεία στον β’ όμιλο της Γ’ Κατηγορίας, παραμένοντας στην 1η θέση για αρκετές αγωνιστικές και έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την συμμετοχή του στους αγώνες μπαράζ που θα κρίνουν την άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

Οι “κόκκινοι” του Ανδρέα Σέρρου κέρδισαν χθες τον ΑΟ Αιγίου 2019 με 3-0, σε μια αγωνιστική όπου λόγω έλλειψης διαιτητών, δεν ορίσθηκαν καν τα άλλα δύο παιχνίδια, ένα εκ των οποίων ήταν και το ντέρμπι τετράδας ανάμεσα στην Φλόγα Κάτω Καστριτσίου και την Φλόγα Ροδιάς.

Τα παιχνίδια ορίσθηκαν για το επόμενο Σαββατοκύριακο, κάτι που αυτομάτως κάνει την ομάδα του Ζαβλανίου να μείνει χωρίς αγώνα για τρείς ολόκληρες εβδομάδες, αφού μεσολαβεί και ένα παιχνίδι με τα Ψηλαλώνια που πλέον δεν αγωνίζονται. Την στιγμή που ήδη είχε να αγωνιστεί δύο εβδομάδες λόγω ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο υπήρχε ρεπό στον β’ όμιλο.

Φυσικά το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πάνω-κάτω όλες οι ομάδες του συγκεκριμένου ομίλου, το οποίο με ανάρτηση τους στην επίσημη σελίδα της ομάδας όπου γράφονται δύο λόγια τους αγώνες, εξέφρασαν με πικρία οι ανθρώποι της ομάδας, τονίζοντας ότι οι αρμόδιοι αντιμετωπίζουν την Γ’ Κατηγορία σαν “φτωχό συγγενή” και τους ποδοσφαιριστές αυτής σαν “παιδιά ενός κατώτερου Θεού”.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ομάδας ανέφερε τα εξής :

Οδεύοντας προς τους αγώνες μπαράζ που θα κρίνουν την άνοδο ή όχι της ομάδας μας στην Β’ Κατηγορία, δεν μπορεί να μας διαφύγει το γεγονός και να το τονίσουμε, ότι αναγκαζόμαστε να αγωνιστούμε πάλι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, μετά από τρείς εβδομάδες, αφού το επόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει ρεπό για αγώνες που δεν ορίσθηκαν αυτή την εβδομάδα, την μεθεπόμενη υπάρχει το παιχνίδι με τα Ψηλαλώνια που πλέον δεν κατεβαίνουν, μέχρι να φτάσουμε αρχές Μάρτη να ξαναπαίξουμε και πάλι ποδόσφαιρο. Και αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι και σήμερα είχαμε πάλι κενό δύο εβδομάδων από το τελευταίο μας αγώνα με την Αυτόνομη, έχουμε παίξει συνολικά ένα παιχνίδι σε 35-40 μέρες.

Αυτό για να καταλάβουν όλοι πόσο μεγάλη είναι η σημερινή νίκη της ομάδας και του προπονητή μας, που κάνουν μεγάλο αγώνα να μπορούν να διατηρηθούν σε κάποιο αγωνιστικό ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις.

Ας καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι η Γ’ Κατηγορία δεν είναι ο «φτωχός συγγενής» των πρωταθλημάτων και ότι και εκεί αγωνίζονται παιδιά που αφήνουν τις οικογένειες τους, για να διαφημίζουν με την συμμετοχή τους, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μην τους αντιμετωπίζετε σαν παιδιά ενός κατώτερου Θεού !!