ΑΠΣ Ζαβλάνι : “Η παραμικρή σχέση μας με κωμοπόλεις εκτός Πατρών, είναι οι χρονιές μας στα Εθνικά πρωταθλήματα”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ζαβλανίου με την οποία ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για την νίκη επί του Ηρακλή Πατρών, ενώ απαντάει έμμεσα και στην αντίστοιχη του Ηρακλή Πατρών, ο οποίος διαμαρτύρεται με την σειρά του για την διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Ζαβλανίου θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή της ομάδας μας, για την εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με τον Ηρακλή Πατρών και την μεγάλη μας νίκη με 2-1.

Σε ένα παιχνίδι που κατά την δική μας άποψη είχε μια άριστη διαιτησία, η ομάδα μας απέδειξε ότι με την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις καταφέρνει να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και η βαθμολογική της θέση την αδικεί, αφού θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και είδε και έκρινε τι έγινε και θα θέλαμε και να ξεκαθαρίσουμε ότι η παραμικρή σχέση του Ζαβλανίου με κωμοπόλεις εκτός Πατρών, είναι οι ιστορικές μας χρονιές και τα ταξίδια μας σε αυτές, όταν αγωνιζόμασταν στα Εθνικά πρωταθλήματα.