Απόλλων Πατρών: Η παρουσίαση της εταιρείας BSS

Μια ξεχωριστή επίσκεψη έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο κλειστό γήπεδο, στην Περιβόλα, όπου παραβρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της χορηγού εταιρείας BSS, Στάθης Λιακόπουλος. Τον Στάθη Λιακόπουλο υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΑΣ Απόλλων BSS, Γιώργος Αθανασίου ο οποίος μαζί με τα άλλα μέλη του ΔΣ, τον ξενάγησαν σε όλες τις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Στάθης Λιακόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον προπονητή, Γιάννη Ψυχιογιόπουλο και τους παίκτες στους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία και όλοι μαζί έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία. Ο τιμ μάνατζερ Κώστα Ρακιντζή, έδωσε δώρο στον κ. Σταθόπουλο μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών και τον κάλεσαν να παρακολουθεί τα επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ο CEO της BSS Στάθης Λιακόπουλος, δήλωσε: «Η BSS είναι μια εταιρεία που βοηθά όσους συνεργάζεται να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Η National League 1 δεν είναι μια κατηγορία που ταιριάζει στον Απόλλωνα και θα πρέπει να ανέβει τα επόμενα χρόνια. Το DNA της BSS όμως ταιριάζει στον σύλλογο του Απόλλωνα και θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό του, να τον βοηθήσουμε να αναπτυχτεί και να βρεθεί ψηλότερα. Εύχομαι πολύ καλή χρονιά και είμαι βέβαιος ότι θα είναι πολύ καλή σεζόν, τόσο για την ΒSS, όσο και για τον Απόλλωνα».