Απόλλων Πατρών : Τι είπαν με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ

Την ευκαιρία να μιλήσουν με εκπρόσωπους των ΜΜΕ είχαν σήμερα το μεσημέρι, ο Νίκος Βετούλας, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας, πριν ξεκινήσουν την προπόνηση τους.

Οι «μελανόλευκοι» αναφέρθηκαν στους στόχους και τις φιλοδοξίες τους στη φετινή Basket League που ξεκινά για την ομάδα μας, τη Δευτέρα με τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Καρδίτσα.

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Βετούλας δήλωσε:

«Πρώτα από όλα αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει υγεία. Το φετινό πρωτάθλημα προβλέπεται ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οσον αφορά την ομάδα μας, έχουμε επενδύσει στο ελληνικό στοιχείο και έχουμε δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά που ξέρουν την κατηγορία συν τους Αμερικάνους παίκτες που επίσης γνωρίζουν τα πρωτάθλημα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύμπαγες σύνολο, με ομοιογένεια και στο τέλος θέλουμε να είμαστε ευχαριστημένοι βάση των όσων είχαμε να δώσουμε. Αυτή την ομάδα θα την χαρακτηρίζει η προσπάθεια στο 100%.

Για τη πρεμιέρα με την Καρδίτσα, θα πω ότι είναι μία ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί λόγω των γνωστών γεγονότων και αυτό είναι δυσάρεστο. Πλέον έχουμε μπει στην προετοιμασία μας και σε αγωνιστικούς ρυθμούς για να είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Απόλλωνα, μας βοηθά στις δύσκολες στιγμές και μας στηρίζει για να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Από τους παίκτες, ο αρχηγός Γάιος Σκορδίλης, υποστήριξε:

«Κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος κρύβει εκπλήξεις και κινδύνους. Η Καρδίτσα έχει περάσει πολλά προβλήματα και καμία φορά αυτά τα θέματα συσπειρώνουν την ομάδα και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας. Περιμένουμε τον κόσμο στην πρεμιέρα να είναι δίπλα μας για να πάρουμε τη νίκη».