Απόψε η Βραδιά των Νικητών στο Θερινό Χάραμα

Ο Όμιλός Μέσων Plus Media και ο ΣΠΟΡ FΜ Πάτρας 96,3 διοργανώνουν απόψε για 6ή χρονιά, τον ετήσιο θεσμό
της «Βραδιάς των Νικητών».

Φέτος οι Νικητές της Αχαΐας γιορτάζουν στο Θερινό Χάραμα!!! Η μεγάλη γιορτή αναμένεται να είναι μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και τιμές για τους κορυφαίους αθλητές της Αχαΐας για τη σεζόν που πέρασε.

Η «Βραδιά των Νικητών», ο θεσμός που τιμά τις προσπάθειες, τον κόπο και την αφοσίωση των αθλητών της Αχαΐας, είναι αφιερωμένη στη μεγάλη οικογένεια του αθλητισμού της περιοχής, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τα θετικά πρότυπα των νέων σήμερα, και αναδεικνύοντας τα σπουδαία παραδείγματα προς μίμηση τόσο στον αθλητικό χώρο όσο και έξω από αυτόν. Όλοι οι «Νικητές» αξίζουν την επιβράβευση όλων μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί απόψε στο μοναδικό «Χάραμα Θερινόν» και θα φιλοξενήσει σημαντικούς προσκεκλημένους από τον ευρύτερο ελληνικό αθλητικό τοπίο, την κυβέρνηση, την τοπική αυτοδιοίκηση και όλο αθλητικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Επίσημος προσκεκλημένος ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, το παιδί από την Άμφισσα που κατάφερε να ενώσει όλες τις ομάδες και να περάσει το μήνυμα ότι “όλοι ενωμένοι στο γήπεδο”.

Παρουσιαστές και οικοδεσπότες της εκδήλωσης θα είναι όλη η δημοσιογραφική ομάδα του ΣΠΟΡ FΜ Πάτρας 96,3.

Μετά τις απονομές των βραβείων θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα προσφέροντας διασκέδαση σε όλους τους παρευρισκόμενους, στους λατρεμένους ρυθμούς του Δήμου Αναστασιάδη και της μουσικής του παρέας, με τις εκρηκτικές Τάνια Καρρά και Έμιλυ. Η γιορτή κορυφώνεται και το κέφι απογειώνεται!

Ας είμαστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε τους αθλητές μας και να γιορτάσουμε μαζί τους τις επιτυχίες και τα επιτεύγματά τους.

Ώρα προσέλευσης 20.30 – ώρα έναρξης 21.00. Έναρξη καλλιτεχνικού προγράμματος 23.30