Από τα γήπεδα στη “μάχη” των δημοτικών εκλογών ο Αντ. Κακαβούλας

Το Διοικητικό στέλεχος του Πήγασου Μπεγουλακίου, Αντώνης Κακαβούλας θα είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με το Συνδυασμό Συνεργασία για τον Ερύμανθο του νυν δημάρχου Θεόδωρου Μπαρή.

Η σχετική ανακοίνωση από το Δήμαρχο Θεόδωρο Μπαρή:

“Ευχαριστώ τον Αντώνη Κακαβούλα του Ηλία από το Σταροχώρι για την εμπιστοσύνη του. Ο Αντώνης, άνθρωπος της δράσης και ενεργός πολίτης με την υποψηφιότητα του προτάσσει τη συλλογική ευθύνη καταθέτοντας την εμπειρία, τις γνώσεις και τις ικανότητες του στην κοινή μας προσπάθεια.

Ελεύθερος επαγγελματίας, πατέρας τριών παιδιών είναι ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική μας κοινωνία, καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει μέλος της διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταροχωρίου. Με υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα και αφουγκραζόμενος τα προβλήματα του τόπου μας προσδίδει τη δική του δυναμική στην παράταξή μας, διεκδικώντας την ψήφο των συνδημοτών μας.

Ενώνουμε δυνάμεις και με νέες συνεργασίες διευρύνουμε τις συγκλίσεις, συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια για έναν Δήμο ανοικτό, αποτελεσματικό και αντάξιο των προσδοκιών των συνδημοτών μας. Όλοι μαζί μπροστά για να συνεχίσουμε το έργο μας και να παραμείνει ο Δήμος μας σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου! Ακόμη πιο δυνατοί θα δώσουμε κι αυτή τη «μάχη» με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους συνδημότες μας και όχι με… εφεδρείες”.