Αστέρας Λεοντίου: Έκοψε την πίτα του σε όμορφη εκδήλωση (pics)

Το βράδυ της Δευτέρας (13/2) η οικογένεια του Αστέρα Λεοντίου πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σύσσωμη η ομάδα, διοίκηση και παίκτες, εκπρόσωποι της τοπικής πολιτικής σκηνής, φίλοι της ομάδας από το Λεόντιο και εκπρόσωποι της ΕΠΣΑ βρέθηκαν στο ψητοπωλείο “Η Πλατεία” στην πλατεία της Αγίας Σοφίας.

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν οι Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος, μαζί με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Χαρά Κανδύλη – Βγενοπούλου, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα και επί σειρά ετών παράγοντας στον Διαγόρα Βραχνεΐκων και παλιότερα στην Παναχαϊκή Γιώργος Κυριακόπουλος, ο πρόεδρος της κοινότητας Λεοντίου Αλέκος Σκούτας και από την ΕΠΣ Αχαΐας οι Σταύρος Θεοδωρόπουλος και Χρήστος Πλούμης.

Το παρών επίσης έδωσε ο πρόεδρος της ΑΕ Αιγίου και φίλος του συλλόγου με μεγάλη συμβολή κυρίως στις διαδικασίες για την ένταξη της ομάδας στο μητρώο Φίλιππος Κοσσαράς. Πριν την κοπή της πίτας, η διοίκηση του συλλόγου, βράβευσε τον παλαίμαχο επαγγελματία τερματοφύλακα και ιδιοκτήτη των Zafi Apartments (κορυφαία Airbnb) Νίκο Ζαφειρόπουλο για τη χορηγική και όχι μόνο στήριξη του στον Αστέρα Λεοντίου. Για την ιστορία, το φλουρί κέρδισε ο πρόεδρος της ομάδας Φάνης Αντωνόπουλος.