Αστέρας Λεοντίου: Ξεκίνησε προετοιμασία με όνειρα και φιλοδοξίες (pics)

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη "Μπροστά για Όλους" Δήμητρα Μπαλαφούτη τράβηξε τα βλέμματα στην πρώτη του Αστέρα

Ο Αστέρας Λεοντίου ξεκίνησε την καλοκαιρινή του προετοιμασία με στόχο να κάνει καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι. Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας το παρών έδωσε η δημοσιογράφος και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για Όλους» Δήμητρα Μπαλαφούτη, καθώς επίσης και ο επιχειρηματίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Διαμαντή Κανελλόπουλου «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» Φώτης Κουτρόπουλος.

Η σχετική ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:

“Με όρεξη για σκληρή δουλειά ο Αστέρας Λεοντίου ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» υπό τις οδηγίες του Διονύση Βαλσάμη έκαναν την πρώτη τους προπόνηση το βράδυ της Δευτέρας (21/8) στο «Κ. Ζάρρας», παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών παλιών αλλά και νέων αποκτημάτων. Σύσσωμη η διοίκηση έδωσε το παρών υπό τον πρόεδρο Φάνη Αντωνόπουλο, καθώς έγινε το καθιερωμένο καλωσόρισμα κυρίως στα νέα παιδιά της ομάδας.

Στην πρώτη προπόνηση της, η ομάδα μας είχε την τιμή να έχει στο πλευρό της την καταξιωμένη δημοσιογράφο και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για Όλους» Δήμητρα Μπαλαφούτη, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του Διαμαντή Κανελλόπουλου «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» Φώτη Κουτρόπουλο. Η Δήμητρα Μπαλαφούτη απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση του Αστέρα δίνοντας βάση στην παρουσία της ομάδας ειδικότερα εκτός γηπέδων και τις δράσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς προς όλους όσοι το έχουν ανάγκη την τελευταία τετραετία και φυσικά ευχήθηκε καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις της νέας περιόδου δηλώνοντας ότι θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της ομάδας κάτι που ήδη έχει κάνει και στο παρελθόν με τη δημοσιογραφική βοήθεια της κατά καιρούς.

Ο Φώτης Κουτρόπουλος με τη σειρά του ξεκαθάρισε ότι ειναι σημαντικό για το Λεόντιο να έχει δυνατή εκπροσώπηση και στον αθλητισμό καθώς μιλάμε για έναν γνήσιο Λεοντίτη με δυναμική παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις του χωριού και όχι μόνο.

Πάμε δυνατά να φτάσουμε τον Αστέρα μας ακόμα πιο ψηλά!”

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Διαμαντή Κανελλόπουλου «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» Φώτης Κουτρόπουλος παρέα με τη διοίκηση του Αστέρα
Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη “Μπροστά για Όλους” Δήμητρα Μπαλαφούτη τράβηξε τα βλέμματα στην πρώτη του Αστέρα