Ατρόμητος Λάππα: Nα επιστρέψει εκεί που δικαιωματικά ανήκει…

Μπορεί πέρυσι να μην είχε την βαθμολογική συγκομιδή που θα ήθελε, όμως αυτό δεν τον πτόησε τον Aτρόμητο Λάππα να δουλέψει ακόμη περισσότερο για την επόμενη χρονιά.

Ο έμπειρος κόουτς κ. Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκίνησε από νωρίς την προετοιμασία της ομάδας του και έβαλε τις βάσεις για το νέο πρωτάθλημα. Η διοίκηση της ομάδας ολοκλήρωσε σημαντικές μεταγραφές και έδωσε την δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να δουλέψει σκληρά με σκοπό να δημιουργηθεί ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε πραγματικά να παρουσιάσει μία πολύ καλή ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το συγκρότημα από τη Δυτική Αχαΐα βρίσκεται στην 1η θέση έχοντας 5 νίκες, 1 ισοπαλία με γκολ 16-4.

Λεωνίδας και Γιάννης Αγγελόπουλος ηγούνται στο σκοράρισμα έχοντας σημειώσει από 4 ο καθένας, ενώ από 3 γκολ έχουν οι Δημήτρης Φραγκούλιας και Παναγόπουλος. Ο Ατρόμητος Λάππα είναι ένα σωματείο που έχει εκπροσωπήσει το νομό μας στο παρελθόν στη Δ΄ Εθνική και προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να επιστρέψει εκεί που δικαιωματικά ανήκει…