Ατρόμητος Πατρών: Και με τη… βούλα Σχοινάς, έρχονται προσθήκες

Και επίσημα προπονητής του Ατρομήτου Πατρών είναι ο Φίλιππος Σχοινάς, επιβεβαιώνοντας πλήρως το patragoal.gr!

Σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Πρόθεση των “πορτοκαλί” είναι παραμείνουν στο σύλλογο παίκτες όπως οι Ανδρεόπουλο, Κωστής, Αναγνώστου, Νίκος Τσίμπιτσης. Πολύ κοντά στην απόκτηση του Θανάση Χάχαλη βρίσκεται η ομάδα, ενώ επαφή θα γίνει και τον Θανάση Φωτόπουλο που έμεινε ελεύθερος από τον Πανμοβριακό.

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Νίκος Γραμματικόπουλος, ενώ θα “ανέβουν” 3-4 παίκτες από τον θυγατρικό Ατρόμητο Ζαρουχλείκων, όπως ο Παρασκευάς Πανταζόπουλος και άλλοι.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:«Το ΔΣ του ΑΠΣ Ατρόμητος Πατρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή κύριο Φίλιππο Σχοινάς. Ο έμπειρος τεχνικός σε συνάντηση με το ΔΣ του συλλόγου συμφώνησε απόλυτα με τη φιλοσοφία – πλάνο που έχει τεθεί για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Μετά από αυτή την εξέλιξη προχωράει ο σχεδιασμός μας και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τη στελέχωση του προπονητικού team και του ρόστερ της ομάδας μας.Φίλιππα, καλώς ήρθες, καλή δύναμη και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει σαν ομάδα».