Ατρόμητος Πατρών: Συμφώνησε με Πεφάνη, τρεις προσθήκες προ των πυλών

Η πρώτη πραγματικά ξεχωριστή σεζόν για τoν Ατρόμητο Πατρών ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε. Τώρα αρχίζει και η πρώτη ιδιαίτερη μεταγραφική περίοδος. Αργά, χθες το βραδύ η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Σάκη Πεφάνη και τον γυμναστή Άγγελο Σταματόπουλο, ώστε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν. Δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.

Πρώτο και κύριο είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός, εκεί όπου η διοίκηση θα πρέπει να κινηθεί με ταχύτατους ρυθμούς για να κλείσει αυτά που έχει τουλάχιστον σε προτεραιότητα. Ήδη προκύπτουν προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές που σύντομα μένουν ελεύθεροι. Άλλωστε σκοπός της ομάδας είναι να κλείσει όσο το συντομότερο αυτό το κομμάτι, είτε με θετική κατάληξη είτε με αρνητική, ούτως ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο κομμάτι.

Σε δεύτερο στάδιο είναι να βρεθούν σύντομα οι παίκτες που θα αποτελέσουν τις νέες προσθήκες για την ενίσχυση του ρόστερ. Γνωρίζοντας πως ίσως χρειαστεί να κάνουν και υπερβάσεις για να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο, για να μπορέσει ο Ατρόμητος να διατηρήσει τα σκήπτρα και να είναι ταυτόχρονα άκρως ανταγωνιστικός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Το πλεονέκτημα της τεχνικής ηγεσίας και της ομάδας του, είναι πως έχουν έναν πολύ ποιοτικό κορμό που σε πρώτο στάδιο είναι ικανός να ανταπεξέλθει. Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr οι “πορτοκαλί” είναι πολύ κοντά σε τρεις προσθήκες. Πρόκειται για έναν επιθετικό, έναν μέσο και έναν αμυντικό.

Προφανώς οι άνθρωποι των Ζαρουχλεΐκων θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους και να δουν την ομάδα να μεγαλώνει.