Αυτή είναι η νέα ομάδα του Δ. Σακελλαρόπουλου

Ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος είναι το νέο μέλος της τεχνικής ηγεσίας στον Κλεάνθη Παραδεισίου. Αναλαμβάνει πόστο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η οικογένεια του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σακελλαρόπουλο , ο οποίος θα αναλάβει πόστο στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Ο κος Σακελλαρόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχοντας διατελέσει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στις ΠΑΕ Παναχαϊκή, ΠΑΕ Καλαμάτα, ΠΑΕ Θήβα κ.α.

Τα τελευταία περίπου 15 χρόνια ασκεί την προπονητική στα τμήματα υποδομών με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πέρασμα του από της Ακαδημίες της ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ στο πλευρό του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ενώ στο νησί μας εργάστηκε στον Ευκλή Σορώνης την περσινή χρονιά. Είναι κάτοχος του UEFA B και κάτοχος του goalkeeping B. Η έλευση του στο προπονητικό Team της Ακαδημίας μας σαφώς και αποτελεί αναβάθμιση και άμεσα ξεκινάμε τις απαραίτητες ενέργειες για τη δημιουργία κ16 μετά από 4 χρόνια. Καλωσορίζουμε, λοιπόν τον Δημήτρη στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρόνια με πολλές επιτυχίες και αρκετή δουλειά.

Βάρος στη δημιουργία κ16!
Η ομάδα μας έπειτα από 4 χρόνια έχει αποκτήσει έναν βασικό κορμό για να μπορεί να παρουσιάσει τμήμα κ16 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔ. Όμως, ο κορμός αυτός πρέπει να εμπλουτιστεί και με άλλα παιδιά”.