Αυτόν τον παίκτη έχει ψηλά στην λίστα του ο Προμηθέας

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του Sportal, ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Λούκα Μπράικοβιτς. Ο Αυστριακός σέντερ έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Κολοσσό Ρόδου, όντας το σημείο αναφοράς στην φροντ λάιν της ομάδας. Σε 28 παιχνίδια τη φετινή σεζόν ο απόφοιτος του Davidson μέτρησε 14 πόντους, 6,6 ριμπάουντ, 1 τάπα και 67,1% στα δίποντα, δέιχνοντας συνέπεια και σταθερότητα στο παιχνίδι του.

Είναι παίκτης που διαθέτει εξαιρετική επαφή με το καλάθι, ενώ έχει τα ίδια -υψηλά- επίπεδα ενέργειας και στην άμυνα, όπου θα προσπαθήσει να ελέγξει όλα τα ριμπάουντ. Παράλληλα πρόκειται για έναν παίκτη που δεν θα κάνει περιττές προσπάθειες στο παιχνίδι του και αποτελεί λύση στα κρίσιμα σημεία. Άλλωστε ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που ο Κολοσσός Ρόδου βρέθηκε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Ο Προμηθέας της σεζόν 2024-25 θα έχει την ίδια φιλοσοφία με την ομάδα της σεζόν που ολοκληρώνεται, με τους Πατρινούς να μένουν πιστοί στο δόγμα τους, δίνοντας χώρο και χρόνο σε νεαρά παιδιά από το πρόγραμμα «Νους».