Αυτός ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής οδεύει προς την Καλαμάτα

Προς την Καλαμάτα οδεύει σύμφωνα με το sportsnoto, ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Ο 32χρονος Αιγιώτης αμυντικός, έμεινε ελεύθερος τον Ιούλιο από την Λαμία, με την οποία σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει 95 συμμετοχές, 3 γκολ, 8 ασίστ στην Α’  Εθνική. Και να ήταν μόνο αυτά;

Ξεκίνησε την καριέρα του από τοπικές ομάδες στο Αίγιο, Αίας Συμπολιτείας, Θύελλα Αιγίου για να βρεθεί την 3ετία 2009-20012 στον Παναιγιάλειο, απ’ όπου πέταξε για τα ψηλά. Έχει αγωνισθεί σε Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, ΑΕΚ, Βέροια, Λαμία, Ατρόμητο και στην Πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Με την Ένωση, έχει 21 συμμετοχές, 1 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο στη μεγάλη κατηγορία και 8 παιχνίδια, 1 γκολ, 1 ασίστ στο Europa League.

Πάντα στην SL, με Βέροια κατέγραψε 31 συμμετοχές, με Ατρόμητο 23 και 1 γκολ.

Έχει αγωνισθεί στην football league με Παναχαϊκή 53 παιχνίδια 2γκολ, 2 ασίστ και Απόλλων Σμύρνης 23 ματς, 1 ασίστ. Στο Πολωνικό πρωτάθλημα και πάλι στην α΄ κατηγορία, με την Γκόρνικ, είχε 11 συμμετοχές και 2 γκολ.

Το μεγάλο βήμα της καριέρας του έκανε το 2015 όταν από τον Απόλλωνα Σμύρνης και της football league άνοιξε τα φτερά του για την ΑΕΚ που διατήρησε τα δικαιώματά του μια 6ετία, με δανεισμούς στο ενδιάμεσο σε ομάδες πάντα α΄ κατηγορίας.

Δυνατή και αυτή η κίνηση, από το πάνω ράφι, εξασφαλίζει σιγουριά στη δεξιά πλευρά – υπάρχει και ο δυναμικός Ουές – όπου η περίπτωση Τζανακάκη δημιούργησε ανησυχίες, ο Βασιλαντωνόπουλος θα ενταχθεί αμέσως στο πρόγραμμα και εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή να προσφέρει και αυτός τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Η Καλαμάτα έτσι παραμένει δυνατή σε όλες τις γραμμές. Είναι χαρακτηριστική δε, από την άμεση αντίδραση του μεγαλομετόχου στην περίπτωση της μεταγραφής Βασιλαντωνόπουλου, η απαίτηση των ανθρώπων στην ομάδα,  να έχει υπεροπλία, χωρίς την παραμικρή υστέρηση σε οποιαδήποτε θέση.