Αφεντικό στο ντέρμπι ο Ίκαρος Πετρωτού (photos)

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτέλεσμα έδωσε ο Ίκαρος Πετρωτού που επικράτησε εκτός έδρας του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων με 0-2 και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς και με το δύο στα δύο.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό.

Πάντως ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων ίσως αδικείται από το τελικό 0-2 καθώς στο πρώτο ημίχρονο σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει όπως και στο δεύτερο ημίχρονο όταν το σκορ ήταν στο 0-2 είχε τις ευκαιρίες για την μείωση του σκορ.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Φλαμίνγκο Μεσολογγίου ενώ ο Ίκαρος Πετρωτού θα εκτίσει το ρεπό του.

Στα του παιχνιδιού τώρα στην πρώτη ουσιαστική καλή ευκαιρία της αναμέτρησης είχαμε και γκολ καθώς στο 14′ η Τσάμη ύστερα από διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα κόρνερ της Λαζανά από τα αριστερά αλλά το σουτ της Ζωγοπούλου από πλεονεκτική θέση θα εξουδετερωθεί από την πορτιέρο του Ίκαρου.

Εν συνεχεία σε διάστημα δύο λεπτών και συγκεκριμένα στο 23′ και στο 25′ η Μαρλέν βρέθηκε δις τετ α τετ με την τερματοφύλακα του Ίκαρου να αποκρούει ξανά και να αρνείται το γκολ από την επιθετικό των γηπεδούχων.

Στο 39′ το σουτ της Καμπούρη απέκρουσε σε κόρνερ η τερματοφύλακας του Ίκαρου, ευκαιρία που ήταν και η τελευταία για το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48′ η Κωστοπούλου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το πλασέ της σταμάτησε πάνω στην τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 64′ γύρισμα της Πουρνιά το πλασέ της Κωστοπούλου θα εξουδετερωθεί για να έρθει με μακρινό σουτ η Συρμή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο επόμενο λεπτό ατομική ενέργεια της Μαρλέν όπου θα περάσει και την τερματοφύλακα του Ίκαρου αλλά το πλασέ της θα εξουδετερωθεί πάνω στην γραμμή από την Συρμή.

Στην συνέχεια ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεφτε σταδιακά, ο Ίκαρος Πετρωτού διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υπέρ του σκορ (0-2) με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κόντρα σε ομάδα της Πάτρας και να δείξει πως τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο είναι το αφεντικό της Πόλης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ηταν ο Βαβαρούτας με βοηθούς τον Ωρολογά και Γαλάνη του συνδέσμου Αχαΐας

Συνθέσεις :

Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων : Νταβατζή, Ζωγοπούλου (75′ Μπούντα), Τοτόλου, Κουλουμπή, Δαρβίρα, Μαρλέν, Μερτή, Φουκάκη, Καμπούρη (46′ Φωτείνη), Λαζανά (75′ Μαγγανάρη), Ακαρέπη.

Ίκαρος Πετρωτού (Αντώνης Ζήκος) : Ψάλτη, Τζούρα, Παπακυριαζή, Ράικου, Τσαραντάνη, Συρμή, Κωστοπούλου, Μούκα, Ζώτου (65′ Γαρουφαλλή), Τσάμη, Πουρνιά (77′ Θανοπούλου).

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς