“Αφεντικό” στο ντέρμπι το Πάτραι

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο ΑΠΣ Πάτραι στο ντέρμπι κορυφής του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας κόντρα στη Θύελλα Πατρών.

Οι “πράσινοι” παρότι έπαιζαν από το 27′ της συνάντησης με έναν παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο πορτιέρο Αναστασοβίτης) κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 χάρης στο τέρμα που πέτυχε ο έμπειρος Θόδωρος Σαμπανέι, παραμένοντας μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

To φιλμ της αναμέτρησης:

3′ Όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Γραμματικόπουλος, ο Δημητρακόπουλος έκανε την προβολή αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Κουγιουμτζόπουλος και στη συνέχεια κέρδισε φάουλ ο γκολκίπερ της θύελλας.

20′ Ευκαιρία για το Πάτραι να ανοίξει το σκορ, όταν ο Γραμματικόπουλος έκανε την σέντρα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Φούφουλας δεν βρήκε καλά την μπάλα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας της θύελλας.

25′ Έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντινίδη, ο Γκάτσης βρήκε την μπάλα με το πόδι αλλά κατέληξε πάνω από το δοκάρι άουτ.

27′ Αποβολή για το Πάτραι, όταν ο Γκάτσης βγήκε μπροστά μετά από το λάθος της άμυνας, έκανε το σουτ αλλά ο Αναστασοβίτης τη βρήκε με το χέρι την ώρα που ήταν έξω από την περιοχή, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Φωκά.

53′ Όταν έκανε τη σέντρα ο Γερογιάννης από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και το πλασέ που έκανε ο Σαμπανέι πάλι κόντραρε, πήρε ύψος και μπλόκαρε εύκολα ο Κουγιουμτζόπουλος.

57′ Ο Γραμματικόπουλος εκτέλεσε ένα δυνατό φάουλ απευθείας σχεδόν από τα 25 μέτρα, αλλά ο Κουγιουμτζόπουλος έδιωξε δύσκολα την μπάλα.

62′ Όταν έγινε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο Γκάτσης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε σε σώματα των παικτών

66′ Τεράστια ευκαιρία για την θύελλα να ανοίξει το σκορ, όταν ο Γκάτσης έδωσε κεφαλιά πάσα για τον Βέρρα, αυτός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια

67′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Βάρρας έδωσε πάσα με το εξωτερικό για τον Μιχαλόπουλο στα αριστερά, ο ίδιος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.

71′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Αγριμάκης έκλεψε την μπάλα, έβγαλε την κάθετη στον Σαμπανέι, αυτός πέρασε τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Μιχαλόπουλος, Βάρρας, Ζέλος, Παπαγεωργίου (63’ Κατσιγιάννης), Δημητρακόπουλος (28’ Φωτόπουλος), Σαμπανέι (70’ Μπακάλης), Φούφουλας, Γραμματικόπουλος, Αθανασόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΠATΡΩΝ (Χ.Καραπίτσος): Κουγιουμτζόπουλος, Ν. Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος (76’ Τσότρας), Νικολόπουλος (69’ Κατριβέσης), Αγουρίδης, Κουτσαντώνης (59’ Κατσαρίδης), Γκάτσης, Δημητρίου, Κ. Κωνσταντινίδης (59’ Βέρρας), Παναγόπουλος.