Αχαιός Σαραβαλίου: Επτά ανανεώσεις, κοντά σε γκολκίπερ

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 22χρονο τερματοφύλακα Μπάμπη Μπακάλη, ανακοίνωσε επίσημα για ακόμα μια χρονιά ο Αχαιός Σαραβαλίου. Ο νεαρός πορτιέρο και σπεσιαλίστας στα πέναλτι, (5 αποκρούσεις σε 6 πέναλτι την περασμένη σεζόν) θα φορέσει και φέτος τα “μπλε”, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Οι διοικούντες του συλλόγου, πέραν του Μπακάλη, βρίσκονται σε συζητήσεις με έναν ακόμα τερματοφύλακα που μαζί θα καλύψουν τη θέση στο νούμερο “1” και σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Με δεδομένη την διατήρηση του βασικού κορμού, η ομάδα του Σαραβαλίου εξασφάλισε και την παραμονή άλλων έξι ποδοσφαιριστών της και πλέον η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την συμπλήρωση του ρόστερ, με μερικές τρανταχτές ενισχύσεις σε θέσεις κλειδιά, έτσι ώστε το σύνολο του Πέτρου Χρηστίδη να είναι άκρως ανταγωνιστικό τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι ανανεώσεις των παικτών: Γιαννέλος Αλέξανδρος, Κλουκινιώτης Χρήστος, Κωτσιάς Νεκτάριος, Μαρούλης Παναγιώτης, Μπαρτζαλής Νίκος, Οικονόμου Χαράλαμπος.