Αχαιός Σαραβαλίου: Χαμόγελα και ενθουσιασμός στην γιορτινή τελετή λήξης (pics)

Με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών, γονέων και φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή μια όμορφη γιορτή για τη λήξη της ποδοσφαιρικής-αθλητικής χρονιάς στον Αχαιό Σαραβαλίου, υπό τους ήχους μουσικής.

To παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος, οι υπεύθυνοι δημοτικών γηπέδων Δημήτρης Σουγλέρης, Γιάννης Παυλάκης, ο Νίκος Ιωαννίδης και ο πρόεδρος της κοινότητας Σαραβαλίου, Ανδρέας Κοντογεωργόπουλος.

Παιδιά και γονείς έγιναν ένα, αφού πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια με τους μικρούς αθλητές να αντιμετωπίζουν τα πιο “μεγάλα παιδιά”. Μια σειρά από αθλητικά events έλαβαν χώρα, σκορπίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό στους μικρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας που φέτος επέστρεψε και πάλι στο σπίτι της, ενώ ακολούθησε «φαγοπότι» σε σουβλάκια – αναψυκτικά και μια λαχειοφόρος του συλλόγου, που έδωσε στο τυχερό νικητή μια τηλεόραση 40 ιντσών!

Με τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, έλαβε και επίσημα τέλος η φετινή χρονιά και ακολουθούν επίσημες ανακοινώσεις, αφού οι «μπλε» θέλουν να δυναμώσουν και άλλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.