Αχαϊκή: «Κάκιστη διαιτησία, βωμολοχίες από τους φιλάθλους του Ριόλου»

Φωτογραφία: Χρυσάνθη Μπαρμπέρη

Η σχετική ανάρτηση της Αχαϊκής στην επίσημη σελίδα της για τη διαιτησία του κύριου Καδδά και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Πανμοβριακού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους “Ισοβίτες” και τους φίλους του συλλόγου για τη δυναμική παρουσία τους.

Πιο αναλυτικά:

«Με ήττα έληξε χθες η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος για την Αχαϊκή αφού ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τόν Καδδά ο οποίος επάξια παίρνει τον τίτλο του MVP του αγώνα, εφόσον με την κάκιστη διαιτησία του οδήγησε στο παραπάνω αποτέλεσμα. Τέτοιες διαιτησίες δεν βελτιώνουν το ποδόσφαιρο του τόπου μας αλλά το πηγαίνουν πολλά βήματα πίσω.

Άλλο ένα μελανό σημείο του χθεσινού αγώνα ήταν η χείριστη συμπεριφορά των φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας οι οποίοι κατέφυγαν σε ειδεχθείς βωμολοχίες έναντι της ομάδας μας και των φιλάθλων μας. Σκόρερ της ομάδας ήταν ο Μ.Μούζος 44′. Ευχαριστούμε τους παίκτες και τον προπονητή για την απόδοση της ομάδας, επίσης τους φιλάθλους μας και τους ΙΣΟΒΙΤΕΣ για το βροντερό παρών τους και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».