Αχιλλέας Καμαρών: Σκέψεις να αποχωρήσει, σύρραξη στο φινάλε

“Ματσάρα” που τα είχε όλα στις Καμάρες ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και την ιστορική Α.Ε. Αιγίου, με το τελικό σκορ (2-2) να διαμορφώνεται στο 90’ ενώ ο διαιτητής Φωκάς έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες. Η νεανική oμάδα του Αιγίου προηγήθηκε δύο φορές σε βάρος του Αχιλλέα με τον Μπάσα 0-1 στο 27΄ και τον Εριόλ Αϊντίν 1-2 στο 40΄, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ο Ραμαντάνης είχε ισοφαρίσει προσωρινά 1-1 για τους “πράσινους” και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μέσα σε μεγάλη ένταση.

Με παίκτη λιγότερο έμεινε ο Αχιλλέας στο 80΄ όταν αποβλήθηκε ο Τσαμτσούρης για μαρκάρισμα στον Γκραικιώτη, άδικα όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι. Στο 90΄ ισοφάρισε το παιχνίδι 2-2 ο Μούκας και δύο λεπτά αργότερα ο Εριόλ επέστρεψε την μπάλα που είχε δοθεί για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ακολούθησε έντονη αντίδραση από τον πάγκο των γηπεδούχων και σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Ο διαιτητής Φωκάς για να ηρεμήσει τα πνεύματα, έδειξε την κόκκινη κάρτα στους δυο πρωτεργάτες της φασαρίας. Στον Παπασπυρόπουλο για τους γηπεδούχους και στον Ερ. Αϊντίν για τους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα στην επίσημη σελίδα του Αχιλλέα Καμαρών, έγινε η εξής ανάρτηση: “Τα όσα έγιναν στο τέλος του παιχνιδιού και βλέποντας και όσα “φαίνεται” ότι είναι προαποφασισμένα σε όλη την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος από κάποιους, μας κάνει να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά την αποχώρηση της ομάδας μας από τους δύο τελευταίους αγώνες σε ένδειξη σεβασμού στην ιστορία μας και στα ιδεώδη που πρεσβεύουμε. ΑΝΟΔΟΣ με οποιαδήποτε κόστος δεν είναι στα πιστεύω μας. ΕΜΕΙΣ δεν θα κάνουμε δηλώσεις εκφοβισμού προς τους διαιτητές ούτε προς την ΕΠΣΑ για να πετύχουμε νίκες. Τα παιχνίδια παίζονται από τους ποδοσφαιριστές και μόνο”.