Α.Ε. Αιγίου: “Δυστυχώς το πρόβλημα της διαιτησίας μπαίνει κάτω από το χαλάκι”

Πολλά παράπονα από τη χθεσινή διαιτησία κόντρα στον Αχιλλέα Καμαρών έχει η ιστορική Α.Ε. Αιγίου η οποία εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

“Όταν ένας διαιτητής (Οικονόμου Κωνσταντίνος ) που διαιτητεύει αγώνες ανωτέρων κατηγοριών δεν μπορεί να είναι ακριβοδίκαιος σε αγώνα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Όταν ο Α βοηθός (Ασπρουλόπουλος) δεν μπορεί να διακρίνει ότι ο σκόρερ του τέρματος της αντίπαλης ομάδας είναι οφσάιντ για δυο μέτρα, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Όταν ο διαιτητής Οικονόμου στο ένα μέτρο δεν δίνει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, τότε υπάρχει πρόβλημα. Οι αντίπαλοι μάλιστα σταματούν και περιμένουν να το σημειώσει!!! Το ότι υπάρχει πρόβλημα στη διαιτησία είναι σίγουρα γνωστό σε όλες τις ομάδες. Δυστυχώς το πρόβλημα μπαίνει κάτω από το χαλάκι. Ούτε οι ανακοινώσεις έχουν νόημα και ξαναγυρίζουμε στην αφετηρία. Δηλαδή στο ότι υπάρχει πρόβλημα με τη διαιτησία.

Εμείς είμαστε εδώ και μπορούμε να κάνουμε προτάσεις όταν το θελήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Σίγουρα οι ομάδες του ερασιτεχνικού δεν μπορούμε να ζητήσουμε ξένους διαιτητές“.