Α.Ε. Αιγίου: “Οι διαιτητικές αποφάσεις έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα”

Η σχετική ανακοίνωση της ιστορικής ομάδας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook συνοδεύεται με δύο επίμαχα βίντεο.

Πιο αναλυτικά:

Επειδή ως διοίκηση έχουμε καταλάβει ότι με τις ανακοινώσεις για διαιτητικά λάθη δεν βλέπουμε κάποια αλλαγή ως προς το καλύτερο από εδώ και στο εξής όπου έχουμε βίντεο με διαιτητικά λάθη θα τα αναρτούμε στο διαδίκτυο.

Δυο πολύ σοβαρά λάθη από τον Α βοηθό Παυλόπουλο Γεώργιο έχουμε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής μεταξύ της ομάδας μας και του Πανιωνίου-Αχιλλέα. Στο 0-0 χωρίς να έχει αυτός από τον κανονισμό αρμοδιότητα υποδεικνύει επιθετικό φάουλ παίκτης μας στο διαιτητή Αγγελόπουλο Γεώργιο και αυτός ακυρώνει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ μας.

Μεγάλη η ευθύνη του διαιτητή που αποδέχεται αυτή την λανθασμένη υπόδειξη. Ο Α Βοηθός όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο αδυνατεί να δει ότι το 4ο γκολ της ομάδας του Πανιωνίου-Αχιλλέα είναι offside. Με μεγάλη ευκολία όμως είχε ανακαλύψει το δήθεν επιθετικό φάουλ του παίκτη μας που θα έκανε το 0-1.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μειώσουμε τη νίκη της πολύ καλής ομάδας του Πανιωνίου-Αχιλλέα αλλά δυστυχώς οι διαιτητικές αποφάσεις έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Ας καθίσουμε όλοι μαζί κάποια στιγμή να δούμε τι μπορεί να γίνει ώστε να έχουμε καλύτερες διαιτησίες. Εμείς είμαστε στη διάθεση των αρμοδίων με προτάσεις.