Α.Ε. Πάτρα 2005: Στην τεχνική ηγεσία ο Γ. Αλεξανδρόπουλος, δύο προσθήκες

Αντίστροφα μετράνε στην Α.Ε. Πάτρα 2005 για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Το… συγκρότημα του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου που αντικατέστησε τον Νίκο Τσολόπουλο, έδωσε ραντεβού στο γήπεδο της ομάδας στην Εγλυκάδα (Αθλόπολις) για πρώτη φορά μετά από οχτώ μήνες την Τρίτη 17 Αυγούστου στις 18:00 το απόγευμα.

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει μια πρώτη επαφή με τους νέους του ποδοσφαιριστές και από εκεί θα ξεκινήσει το… ταξίδι για τη νέα χρονιά στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία, με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία.

Μάλιστα έχουν κλειστεί φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν προσεχώς, ενώ είχαμε και δύο μεταγραφές. Στην ομάδα επιστρέφει ο Γιώργος Αβραμόπουλος (στόπερ) μετά το πέρασμα που είχε από το Διαγόρα Βραχνεΐκων της Γ΄ Εθνικής. Επίσης αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Ανδρικόπουλος με θητεία σε Δόξα Παραλίας, Αχαϊκή και άλλες ομάδες του ερασιτεχνικού.

Στόχος της Α.Ε. Πάτρα 2005 είναι να πάρουν ευκαιρίες οι νεότεροι παίκτες όπως οι Βιλανάκης, Ανδριακόπουλος, Νικολόπουλος και άλλα νέα παιδιά που θα προωθηθούν από την ομάδα Παίδων (6-7). Άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου στον πάγκο θα είναι ο Γιάννης Βουρλούμης ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται.