Α.Ε. Ροϊτίκων: Νέος πρόεδρος ο Γ. Μπουρής, το νέο Δ.Σ.

Τη νέα αγωνιστική χρονιά οδεύουμε σε μια σαφώς πιο δυνατή Β’ Κατηγορία, σε σχέση με την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο. Και αυτό διότι στη συγκεκριμένη κατηγορία έχουν μαζευτεί αρκετές ομάδες που παραδοσιακά είναι δυνατές, κάποιες από τις οποίες κατά κάποιον τρόπο θα έλεγε κανείς πως ανήκουν στην Α’ Κατηγορία.

Όπως για παράδειγμα η Αναγέννηση Πατρών που αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα «βαριά» ονόματα η οποία πριν λίγα χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία. Αλλά ακόμα και οι ομάδες που έχουν έρθει από τη Γ’ Κατηγορία (Α.Ε. Ροϊτίκων), χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα φιλόδοξες και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν τον κομπάρσο της κατηγορίας.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν εκλογές στο σύλλογο και νέος πρόεδρος αναλαμβάνει, μετά από αρχαιρεσίες ο Γιάννης Μπουρής. Τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου είναι οι Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος, Μίαρης Μιχαήλ, Γεωργαντόπουλος Παναγιώτης, Φρούντας Νικόλαος, Καλλιμάνης Βασίλειος, Σακαμπέτης Κωνσταντίνος, Μαυροκέφαλος Θεόδωρος, Κατσιμπερνάκης Δημήτριος, Τομαράς Παναγιώτης, Σινογεώργος Γεώργιος.