Α’ Ηλείας PlaySports : Στον μεγάλο τελικό ο Ηλειακός Λεχαινών

Την μεγάλη ανατροπή στο ζευγάρι με την Θύελλα Πύργου έκανε ο Ηλειακός Λεχαινών, ο οποίος στον 3ο αγωνα που έγινε στην έδρα της Θύελλας, αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, έφτασε τους 5 βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ξενοφώντα Κρεστένων, ο οποιός είχε αποκλείσει τον Αστέρα Αμαλιάδας από το 2ο παιχνίδι και με δύο νίκες.

Η Θύελλα που ήθελε μόνο τους τρείς βαθμούς για να προκριθεί στον τελικό, κατάφερε να προηγηθεί στο 37′ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζανέτου, με την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου να ισοφαρίζει στο 80′ λεπτό με τον Πυρρή, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έδωσε την μεγάλη πρόκριση στον Ηλειακό.

Θύελλα Πύργου: Θεοδωρακόπουλος, Αποστολόπουλος, Δημάκης, Δημόπουλος, Καρακατσάνης, Τεκερλέκης (83′ Μπουρούκης), Αγκόλι, Τζανέτος, Βράπι (16′ λ.τ. Πεσκελίδης), Σταθάτος, Ρούνης

Ηλειακός Λεχαινών : Α. Αντωνόπουλος, Τσαντίλης (76′ Θεοδωρόπουλος), Κόστα, Πυρρής, Λαμπρόπουλος, Δούλος, Μουσερής (67′ Μάης), Τσακοπιάκος, Καλογερόπουλος, Θ. Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος (98′ Γαργαρώνης)