Α. Μπογιάκης: «Ο Νεκτάριος Σκόνδρας δεν είναι ένας πρόεδρος φωτοβολίδα»

Ο Ατρόμητος Πατρών έχει υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και το μέλος της διοίκησης Αλέξανδρος Μπογιάκης μιλώντας για την συνέχεια και τους στόχους τόνισε στο “Νεολόγο”:

«Με την απόκτηση στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο των Αρβανίτη, Μακρή και Σπανού ο στόχος του Ατρόμητου είναι ξεκάθαρος και είναι η άνοδος στην Γ εθνική. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος στόχος με τα λεφτά που έχει χαλάσει, με το υλικό που διαθέτει, με τον προπονητή που έχει».

Ερωτηθείς αν ο Ατρόμητος μπορούσε να είχε κάτι παραπάνω στον βαθμολογικό πίνακα τόνισε: «Από την περσινή ομάδα του Ατρόμητου που είχε πάει στα play out και σώθηκε την τελευταία αγωνιστική έχουν μείνει στο ρόστερ 6-7 καλοί παίκτες. Τη φετινή χρονιά η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό. Άρα δεν είναι εύκολο σε διάστημα 3-4 μηνών να κολλήσουν οι παλιοί με τους νέους παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα. Η νοοτροπία έχει αλλάξει, η ηττοπάθεια έχει τελειώσει στον Ατρόμητο.

Είναι όμως δύσκολο να πεις ότι πάω στην Γ εθνική γιατί σε αυτό το κομμάτι έχουμε ένα μειονέκτημα από την Θύελλα Πατρών, τον Άρη Πατρών και τον Πανμοβριακό γιατί και πέρυσι αυτές οι ομάδες έκαναν πρωταθλητισμό. Στα play off όμως ο Ατρόμητος θα έχει πλεονέκτημα γιατί εμείς έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες. Η εμπειρία θα υποσκελίσει το άγχος και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο Οργανισμός Ατρόμητος είναι μεγάλος και έχει τις δυνατότητες να στηρίξει το εγχείρημα και στην Γ εθνική. Ο Ατρόμητος έχει τον καλύτερο πρόεδρο στο τοπικό πρωτάθλημα και ο Νεκτάριος Σκόνδρας έχει την δυνατότητα να οδηγήσει την ομάδα και στην Γ εθνική. Δεν είναι ένας πρόεδρος φωτοβολίδα».