Βαγγέλης Γκάτσης: “Mια γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας”

Ο Βαγγέλης Γκάτσης είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς, αφού δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στον μεγάλο τελικό.

Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Α’ Κατηγορίας με 39 τέρματα, τραυματίσθηκε σοβαρά στον αγώνα με τον ΑΠΣ Πάτραι για την 2η αγωνιστική των μπαράζ και εδώ και 4 αγώνες απουσιάζει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των “πορτοκαλί” και φυσικά και από τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου.

Ο πολύπειρος επιθετικός, έστω και με πατερίτσες, είναι δίπλα στους συμπαίκτες του σε όλα τα παιχνίδια, δίνοντας το σύνθημα νίκης, αφού είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει κατακτήσει πολλούς τέτοιους τίτλους και ξέρει τον τρόπο….

Ο Βαγγέλης Γκάτσης δήλωσε στο patragoal.gr για το σπουδαίο παιχνίδι:Ένα όμορφο παιχνίδι. Mια γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας. Έτσι, πρέπει όλοι να παρακολουθήσουμε αυτό τον αγώνα και ο καλύτερος να αναδειχθεί πρωταθλητής, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε την ποιότητα και την εμπειρία για μεγάλες νίκες, όπως πέρυσι που ήμουν Παναιγιάλειο.

Στον διπλό τελικό με τον Ριόλο έγιναν συναρπαστικά ματς και η ομάδα μου ήταν αυτή που πανηγύρισε το πρωτάθλημα και στη συνέχεια την άνοδο. Πιστεύω ότι και φέτος θα συμβεί το ίδιο. Υγεία πάνω απ’ όλα σε όλα τα παιδιά και ψυχραιμία και σύνεση σε όλους τους υπόλοιπους που θα παρευρεθούν“.