Βαριά ήττα στην Ζάκυνθο και αποκλεισμός για τον ΠΑΟ Βάρδας

Βαριά ήττα με 5-0 υπέστη στην Ζάκυνθο ο ΠΑΟ Βάρδας, από μια ανώτερη ομάδα σε κατηγορία και ποιότητα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μόλις στο 3’ λεπτό ο Ντάνιελ Γουσέτης με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ζακύνθου, ενώ στο 14’ λεπτό οι Ζακυνθινοί είχαν καλή ευκαιρία να φτάσουν στο 2-0, όταν το καλό σουτ του Νικολίτσα, απέκρουσε σωτήρια ο Σίνος.

Στο 19’ λεπτό το νέο καλό σουτ του Ανανιάδη, έδιωξε και πάλι ο πορτιέρο της Βάρδας, ενώ στο 27’ λεπτό το καλό σουτ του Ζελέκου, πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της ομάδας της Ηλείας.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 30’ λεπτό, όταν το σουτ του Μακρή βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Σίνου, ενώ δύο λεπτά μετά η κεφαλιά του Αγγελούλη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 40’ λεπτό ο Σίνος έδιωξε και πάλι σωτήρια το σουτ του Λιβέρη, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Ζελέκος διπλασίασε τα τέρματα της Ζακύνθου για το 2-0.

Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Μακρής είχε την πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του να διώχνει ο Σίνος, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 62’ λεπτό νικήθηκε και πάλι σε σούτ από τον πολύ καλό σήμερα πορτιέρο του ΠΑΟ Βάρδας.

Λίγα λεπτά μετά ο Στεργίου δεν μπόρεσε και πάλι να νικήσει τον Σίνο, αλλά στο 70’ λεπτό το κατάφερε ο Νικολίτσα, ο οποίος με συρτό σουτ έγραψε το 3-0.

Στο 78’ λεπτό ο Παπανικόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 83’ λεπτό ο Μακρής εκμεταλλεύτηκε το λάθος του πορτιέρο του ΠΑΟ Βάρδας και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 5-0, το οποίο και ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Στην επόμενη φάση η Ζάκυνθος θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Λευκίμμη.

ΑΠΣ Ζάκυνθος: (Kαραμαλίκης) Μπαλαούρας, Παρασκευόπουλος (65’ Τσουκαλάς), Λιβέρης, Μούστα (65’ Μεταξάς), Γουσέτης (73’ Καραγιάννης), Μακρής, Ανανιάδης, Νικολίτσας, Ζελέκου (52’ Στεργίου), Αγγελούλης, Παπανικόπουλος

ΠΑΟ Βάρδας: Σίνος, Ανδριακόπουλος, Μπελεζάκης, Μπαρδούσης, Κοκκίνης, Τσιμπιτσής, Μανθόπουλος, Κ. Στεργιόπουλος (58’ Σωτηρόπουλος), Σκιαδαρέσης (76’ Β. Στεργιόπουλος), Ραυτόπουλος, Παντελής (44’ λ.τ. Αγγελόπουλος)