Βασιλικό και Αστέρας Λεοντίου δείχνουν το δρόμο

Δύο ομάδες της Γ΄ Κατηγορίας, δύο σωματεία που εκπροσωπούν δύο χωριά, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν πολλοί σύλλογοι, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο, πέραν από τον αθλητισμό. Η ομάδα του Α.Ο. Βασιλικού στέλνει τρόφιμα μακράς διάρκειας και εκφράζει την έμπρακτη συμπαράστασή της στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Εύβοια.

“Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή! Δεσμευόμαστε πως θα συνεχιστεί η δράση μας και για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Αστέρας Λεοντίου γνωστός για τα κοινωνικό του πρόσωπο, καλεί αθλητές, μέλη, φιλάθλους της ομάδας στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Λεόντιο.

H σχετική ανακοίνωση των “πρασίνων”: Την προσεχή Παρασκευή 13/8 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Λεοντίου (ώρα 18.00-21.30). Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου έχει δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο και καλεί τα μέλη, αλλά και όλους τους υγιείς συμπολίτες μας – αθλητές να προσφέρουν μια μονάδα αίματος για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι ανάγκες σε αίμα είναι πολύ μεγάλες. Γι’ αυτό γίνετε και εσείς εθελοντές αιμοδότες και νιώστε την χαρά της προσφοράς. «Μοιράσου τη ζωή για να την έχεις ολόκληρη»