Βράβευσε Ντ. Φούφουλα ο Αστέρας Λεοντίου (pics)

Έναν ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει το αποτύπωμα του στο Αχαϊκό ποδόσφαιρο βράβευσε η ομάδα του Αστέρα Λεοντίου.

Ο Αστέρας Λεοντίου στο πλαίσιο του φιλικού με τον Ναυπακτιακό Αστέρα (0-0) τίμησε τον Ντίνο Φούφουλα που αγωνίζεται πλέον στο σύλλογο της Αιτωλοακαρνανίας. Η ομάδα μας προχώρησε σε αυτή τη βράβευση δίνοντας μια φανέλα του Αστέρα και έναν έπαινο στον πολύπειρο αμυντικό μέσο, θέλοντας να αναγνωρίσει την προσφορά του.

Εξάλλου πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει το περιβραχιόνιο της μεγάλης ομάδας της Πάτρας της Παναχαϊκής, ενώ έχει και μια αξιοζήλευτη πορεία σε επιπέδου Α’ και Β’ Εθνικής.

Τη βράβευση έκανε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Λεοντίου και εκ των αρχηγών την περσινή χρονιά Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Μαχητικός κόντρα στον ιστορικό Ναυπακτιακό!

Αρκετά καλή εμφάνιση και «λευκή» ισοπαλία με 0-0 για την ομάδα του Λεοντίου στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο. Ο Αστέρας Λεοντίου κρατήθηκε όρθιος και παρουσίασε καλό πρόσωπο απέναντι σε μία ομάδα με διαρκή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες που είχε όμως απουσίες.

Η ομάδα του Διονύση Βαλσαμή είχε τις στιγμές της να πετύχει και γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Για τον Αστέρα αγωνίστηκαν οι Σιδέρης, Σολωμός, Κοκοβίκας, Λάιος, Μανούσος, Παπαθωμάς, Λαζαρίδης, Τσάμης, Στρέκλας, Ανδρεόπουλος, Φραντζής, Πύργας, Σωτηρόπουλος, Κλουκινιώτης, Σίψας, Παναγιωτακόπουλος, Νικολόπουλος, Ντουλάι.

Το ματς επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Ναυπάκτιου γκολκίπερ του Αστέρα Λεοντίου, Μιχάλη Σιδέρη στο γόνατο. Ο άτυχος κίπερ τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

“Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας και ευχόμαστε ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας”, αναφέρει η σχετική ενημέρωση!