“Βόμβες” από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών : “Πρωταθλήματα ενός γύρου….” (vid)

“Βόμβες” έριξε ο Δημοσθένης Κουπτίδης σε τηλεοπτική εκπομπή των Γρεβενών. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και ένα από τα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, ένας άνθρωπος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news, θα βρίσκεται και στην νέα Εκτελεστική Επιτροπή, μετά τις εκλογές, μίλησε για όλα και αποκάλυψε σκέψεις οι οποίες μπορεί να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα όλης της χώρας.

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, αφού επιτέθηκε και πάλι στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο κατέστησε υπεύθυνο για το γεγονός ότι δεν επέτρεψε να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ το Φθινόπωρο, χαρακτήρισε απαραίτητη τη διακοπή αυτή τη στιγμή, αλλά και υπερβολική την απαγόρευση εισόδου ποσοστού φιλάθλων στο ξεκίνημα των διοργανώσεων.

Εν συνεχεία, ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, εξέφρασε την άποψη (ιδέα, πείτε την όπως θέλετε), να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα της χώρας σε έναν γύρο, καθώς ούτως ή άλλως δεν θα επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων. Στην κάπως προβοκατόρικη ατάκα του δημοσιογράφου, ότι αυτές οι σκέψεις είναι της ΕΠΟ, ο κ. Κουπτσίδης δεν αντέδρασε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στην Ομοσπονδία δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια, αλλά έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να μπορέσουν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.