Β. Θεοδωρόπουλος: Η «ήρεμη δύναμη» των αποδυτηρίων!

Αποτελεί την «ήρεμη δύναμη» των αποδυτηρίων, αφού όπως ακριβώς υποδηλώνει η ιδιότητα τους «φροντίζει» για όλα όσα δεν είναι ευδιάκριτα μέχρι οι ποδοσφαιριστές να κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Πριν εκείνοι δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη φανέλα οι φροντιστές, φροντίζουν όχι μόνο αυτή, αλλά και όλος ο εξοπλισμός των παικτών να είναι στη θέση τους. Με διάθεση πατρική απέναντι στους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο πριν από κάθε αναμέτρηση, προπόνηση ή οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση που απαιτεί τη δική τους αθόρυβη, αλλά πολύτιμη προσφορά βιώνουν κάθε στιγμή της ομάδας έντονα συνυπάρχοντας μαζί της στα όμορφα και στα δύσκολα ενώ συμφωνούν λέγοντας ότι είναι ένα μαζί της χωρίς να τη βλέπουν σαν ένα ψυχρό επάγγελμα.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος με θητεία στον Διαγόρα Βραχνείκων της Γ΄Εθνικής στον Άρη Πατρών (ανδρική και γυναικεία ομάδα) πλέον θα αναλάβει το πολύ σημαντικό κομμάτι του φροντιστή στη γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού που πρωταγωνιστεί στη Β΄ Εθνική. Ο Βασίλης είναι ιδιαίτερα αγαπητός και με τη διάθεσή του απέναντι σε αθλητές και προπονητές βάζει και αυτός το δικό του “λιθαράκι” στην προσπάθεια κάθε ομάδας.