Γήπεδο Ισώματος: Oλοκληρώνεται εντός των ημερών η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα

Στην τελική ευθεία εισήλθε το έργο βελτίωσης και αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Τ.Κ. Ισώματος, καθώς ολοκληρώνεται εντός των ημερών η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα, τελευταίας γενιάς που πληροί τις προδιαγραφές της FIFA.

Το έργο προϋπολογισμού 319.997,80 ευρώ που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες και σύντομα θα παραδοθεί σε χρήση, αλλάζοντας σημαντικά το τοπίο στις αθλητικές υποδομές του Δήμου Ερυμάνθου.

Εκτός από το νέο χλοοτάπητα που καθιστά ασφαλή και πλήρως λειτουργικό τον αγωνιστικό χώρο, το έργο προέβλεπε την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού, όπως δύο εστιών ποδοσφαίρου, δύο πάγκων με καθίσματα και επιστέγαση, καθώς και ολοκαίνουρια περίφραξη, ύψους τεσσάρων μέτρων.

Κατά τις εργασίες τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα ήταν παρόντες, τόσο ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Ηλίας Βέρρας, όσο και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ισώματος, Κώστας Αποστολόπουλος.

Όπως δήλωσε ο κ. Βέρρας «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την αναβάθμιση του γηπέδου σε μία περιοχή με μακρά ιστορία στο ποδόσφαιρο. Ο σύγχρονος αυτός, αθλητικός χώρος θα παραδοθεί στους αθλητές, αλλά και στους νέους του Δήμου μας, καθώς θα λειτουργήσει και ως χώρος για εκμάθηση και μαζικό- ερασιτεχνικό αθλητισμό. Σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια δεν σταματάμε να θέτουμε προτεραιότητες και να διεκδικούμε πιστώσεις για τη βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών, αλλά και τη δημιουργία νέων».

Από την πλευρά του, ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε πως ο εκσυγχρονισμός του γηπέδου ήταν διαχρονικό αίτημα των κατοίκων του Ισώματος. «Πλέον έχουμε έναν αθλητικό χώρο ασφαλή και λειτουργικό που θα συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας», τόνισε.