Γαλήνη: «Δεν θα ανεχθούμε απαράδεκτες συμπεριφορές σε βάρος της ομάδας μας»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η Γαλήνη που έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του ΑΟ Αχαΐας Γαλήνη διαμαρτύρεται εντόνως για την απαράδεκτη συμπεριφορά διαιτητών και εποπτών στις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας που έχει η ομάδα μας.

Για την ενημέρωση γενικότερα των φιλάθλων αλλά και των αρμοδίων αρχών, στην ομάδα μας έχουν καταλογιστεί 5 σε βάρος της πέναλτι στις 4, επαναλαμβάνουμε, πρώτες μόλις αγωνιστικές, με αποκορύφωμα το… διπλό (!) στην αναμέτρηση με τον Αχαϊκό που δεν έχει προηγούμενο, αλλά και το ανύπαρκτο με την Αστραπή στο 94′, αποφάσεις παντελώς λανθασμένες που όμως διαμόρφωσαν σε βάρος μας τα τελικά αποτελέσματα.

Δεν παραβλέπουμε ακόμη με πόση μεγάλη ευκολία δεχόμαστε τις κίτρινες κάρτες (23 συνολικά), παρότι από το 1997 που συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ η ομάδα μας δεν έχει προκαλέσει ποτέ επεισόδια ότι και να έχει συμβεί, όσο κι αν έχουμε προκληθεί κι αυτό δυστυχώς έχει γίνει πολλές φορές.

Για το λόγο αυτό γνωστοποιούμε προς πάσα κατεύθυνση με ηρεμία και… γαλήνη, ότι δεν μπορούμε πλέον να ανεχθούμε άλλο αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές σε βάρος της ομάδας μας, η υπομονή και η ανοχή μας εξαντλήθηκαν. Φυσικά πιστεύουμε ότι όλα αυτά δεν γίνονται σκόπιμα σε βάρος της ομάδας μας, όμως η αδικία που υφιστάμεθα δεν αλλάζει.

Πεποίθησή μας παραμένει πάντα ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται από όλους προσοχή. Εμείς είμαστε σε αναμονή κι εγρήγορση πλέον. Διοίκηση και παίκτες συνεχίζουμε αποφασισμένοι να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέση κι ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε με ανάλογου περιεχομένου επισημάνσεις».