Γαλήνη: “Σούπερ” η ψυχολογία μετά το τρία στα τρία, δύο προσθήκες

Το εντυπωσιακό τρία στα τρία για τη Γαλήνη στο ξεκίνημα της χρονιάς γεμίζει με μεγάλη ικανοποίηση άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας. Αν μη τι άλλο, το ξεκίνημα είναι το καλύτερο που μπορούσε να φανταστεί ο νεοφώτιστος σύλλογος, ο οποίος την περασμένη βδομάδα πήρε και την πρόκριση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Μάλιστα, την προσεχή αγωνιστική, οι “κόκκινοι” θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν ακόμα πιο σκληρά ίσως τις δυνάμεις τους παίζοντας απέναντι σε έναν από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους, όπως είναι ο Αχαϊκός. Παράλληλα, οι «νεοφώτιστοι» προχώρησαν σε δύο πολύ καλές προσθήκες. Πιο συγκεκριμένα απέκτησαν το Θόδωρο Ραμαντάνη και τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Λαζαράτο.

Ο πρώτος αγωνιζόταν στον Εθνικό Πατρών/Πολύτεκνο και έχει περάσει με επιτυχία από Ψηλαλώνια, Δαβουρλή Κ΄92 κατά το παρελθόν, ενώ ο δεύτερος είναι γεννηθείς το 2006 προέρχεται από τις ακαδημίες της Θύελλας Πατρών. Μαζί με τους Λάγιο και Διαμαντόπουλο θα αποτελέσουν την τριάδα των γκολκίπερ. Eπίσης προστέθηκε στο τεχνικό τιμ ως γυμναστής ο Γιώργος Τοτικίδης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ που θα βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του στο δύσκολο έργο που έχει η Γαλήνη στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.