Γιάννης Χριστόπουλος: “Ομάδα με πλάνο η Παναχαϊκή”

Θετικές εντυπώσεις φαίνεται πως άφησε με την εμφάνιση της στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα η Παναχαϊκή.

Οι “κοκκινόμαυροι” αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στους Αρκάδες και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος θα έπαιρναν και τη νίκη. Με αφορμή αυτό το φιλικό μίλησε στην τοπική εφημερίδα “Πελοπόννησος” ένα Πατρινόπουλο που τα τελευταία χρόνια διαπρέπει με τον Αστέρα στην Super League. Ο λόγος για τον Γιάννη Χριστόπουλο ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την Παναχαϊκή και τα όσα είδε.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Προσωπικά είδα μια ομάδα με πλάνο. Φαίνεται ότι έχει γίνει δουλειά. Μου άρεσε ο τρόπος που προσπαθούσε να χτίσει το παιχνίδι της, φαινόταν ότι είχε κατεύθυνση. Δεν έπαιζε τυχαία, ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο».

-Τι σου άρεσε περισσότερο;

«Οτι ήταν προσηλωμένοι οι παίκτες της στο πλάνο. Έπαιξαν με μεγάλη συγκέντρωση και σε κάθε φάση έβγαζαν πάθος. Δεν έπαιξαν βγάζοντας αυτό που λέμε φόβο όταν μια ομάδα από μικρότερη κατηγορία αντιμετωπίζει σε επίσημο ή φιλικό μια ομάδα από μεγαλύτερη κατηγορία».

-Γνωρίζεις κάποια παιδιά από την Παναχαϊκή, τί ξέρεις για την ομάδα;

«Καταρχήν η Παναχαϊκή είναι ομάδα της πόλης μου. Υπό μία έννοια είναι και ένας από τους λόγους που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Γνωρίζω τη μεγάλη της ιστορία, το μέγεθος της. Προσωπικά γνωρίζω και κάποιους από τους νεαρούς της παίκτες, που έχουμε σχεδόν την ίδια ηλικία όπως ο Βασιλικόπουλος και ο Πατάπης, με τους οποίους τα είπαμε και για λίγο. Επίσης γνωρίζω και τον γενικό αρχηγό της Παναχαϊκής τον κ. Τάκη Κυριακόπουλο».

-Οσο και εάν είναι ακόμη νωρίς αν σου ζητούσα να κάνεις προβλέψεις για την πορεία της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, τί θα έλεγες;

«Θα συμφωνήσω καταρχήν ότι είναι πολύ νωρίς. Βέβαια από την άλλη κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αυτό που θα πω λοιπόν για την Παναχαϊκή είναι ότι μου άφησε γεύση καλής ομάδας. Θα είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, το που ακριβώς θα μπορέσει να φτάσει θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Θα εξαρτηθεί και από την ποιότητα των αντιπάλων».