Για φιλανθρωπικό σκοπό αγωνίστηκαν οι Παλαίμαχοι της Πάτρας

Αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό έδωσαν οι Παλαίμαχοι της Πάτρας την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο των Ροϊτίκων, όπου εκεί παρούσες ήταν η Κέρκυρα, αλλά και αυτή από τη Νέα Αρτάκη Χαλκίδας. Νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η Κέρκυρα, που νίκησε στον τελικό τη Νέα Αρτάκη Χαλκίδας με 2-0 (σκόρερ Μπούτας, Βίκαρος), ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Παλαίμαχοι Πάτρας, η οποία στα δύο παιχνίδια της ήρθαν ισόπαλοι με 3-3.

Πιο συγκεκριμένα πριν τη διεξαγωγή των παιχνιδιών, έγινε η κλήρωση και το πρώτο ζευγάρι που βγήκε ήταν Πάτρα-Κέρκυρα, ο οποίος αγώνας έληξε 3-3. Τα γκολ της γηπεδούχου ομάδας πέτυχαν οι Μικές, Χαρδαλιάς και Μπούρδος.

Αντίθετα για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Στυλιανίδης, Αυλωνίτης και Λέσης. Οι παλαίμαχοι της Πάτρας αγωνίστηκαν με τους Γκαδόλο, Μικέ, Αποσκίτη, Κοτσαύτη, Διονυσόπουλο, Βέρρα, Τεγκελίδη, Σαββόπουλο, Δελαπόρτα, Χαρδαλιά, Φερτάκη.

Έπειτα έπαιξαν και οι Σακελλαρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μπούρδος, Γιαννέτας, Κάντζαρης, Κατσαίτης, Ζαφειρόπουλος, Αθανασόπουλος, Διαμαντόπουλος, Γεωργόπουλος.

Για την Κέρκυρα, αγωνίστηκαν οι Μουμούρης, Πανάρετος, Λέσης, Πετρόγιαννης, Σαμουήλης, Μπούρας, Μεριανός, Στυλιανίδης, Βλάχος, Βίκαρος, Αυλωνίτης, Λανής, Χαραλαμπίδης, Νεντής.

Στη συνέχεια έπαιξαν Κέρκυρα Χαλκίδα, με τους φαίακες να επικρατούν 2-0 με τέρματα των Μπούτα και Βίκαρου. Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα αντίπαλοι ήταν Παλαίμαχοι Πάτρας- Παλαίμαχοι Νέας Αρτάκης Χαλκίδας, παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 3-3.

Σκόραραν για την πατρινή ομάδα οι Αποσκίτης, Αθανασόπουλος και Κοτσαύτης, ενώ για τους φιλοξενούμενους τα γκολ σημείωσαν οι Ζήσης, Μάππας και Καπαγιάννης.

Ο προπονητής Σχίζας της Νέας Αρτάκης, παράταξε τους Καβά, Τουλούμη, Τσίνιβιτς, Μαυρογένη, Δάσκο, Μάλλιαρη, Τενεκετζή, Τ. Στεφανίδη, Ροκά, Ζήση, Βουγιούκα, Δ. Στεφανίδη, Καραγιάννη, Φραγκόπουλο, Μάππα, Γαλιανό, Στόγιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διαιτητής ήταν ο Σάκης Βαβίλης και ιατρός αγώνα ο Τάκης Γεωργακόπουλος. Μετά το τέλος των αγώνων, οι αποστολές δεξιώθηκαν στο αθλητικό κέντρο πολυχώρο fair play.