Γιορτή προσφύγων στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων

Πηγή: kalavrytanews.com

Με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις το Κέντρο Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Καλάβρυτα τίμησε την παγκόσμια ημέρα προσφύγων (20 Ιουνίου). Χθες, Κυριακή 18 Ιουνίου στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε τουρνουά ποδοσφαίρου αποτελούμενη από ομάδες των προσφύγων που ζουν στη δομή και ομάδων από παιδιά των Καλαβρύτων και των ακαδημιών της Α.Ε. Καλαβρύτων και πλούσια κεράσματα από κουζίνα των χωρών από τις οποίες προέρχονται τα παιδιά της δομής.

Σήμερα, Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλαβρύτων και θα ακολουθήσει Συζήτηση για την προσφυγική εμπειρία με τους ωφελούμενους εντός της Δομής (κλειστή συνάντηση). Στο τουρνουά ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί αγώνες με τα παιδιά να διασκεδάζουν και να γίνονται μια μεγάλη παρέα.

Ακολούθησαν οι απονομές με νικητές του τουρνουά ομάδα της δομής που είχε παίκτες που πραγματικά εντυπωσίασαν. Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Κέντρου παιδιού νεολαίας και άθλησης του Δήμου Ευθύμιος Φλογεράς και ο Πρόεδρος της Α.Ε. Καλαβρύτων Τάκης Βαρβιτσιώτης. Διαιτητής των αναμετρήσεων ο Κώστας Κακαβάς.