Γιουβέντους – Ρόμα: Nα βγάλουν αντίδραση οι φιλοξενούμενοι

Στο Τορίνο η εντυπωσιακή Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα θα φιλοξενήσει τη Ρόμα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, η οποία δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της. Αναμφίβολα αποτελεί το μεγάλο ντέρμπι στους αγώνες σήμερα.

Η γηραιά κυρία έκανε το 2 στα 2 με διαδοχικές τριάρες απέναντι σε Κόμο και Βερόνα. Ο σύλλογος φέτος δείχνει αποφασισμένος να παλέψει για τον τίτλο και να κλέψει τα σκήπτρα από την Ίντερ του Σιμόνε Ιντσάγκι. Η εικόνα που παρουσιάζει είναι αρκετά ενθαρρυντική καθώς έχει προσθέσει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της. Οι τρεις τελευταίες μεταγραφές που έκανε ήταν ο Φρανσίσκο Κονσεϊσάο, ο Νίκο Γκονζάλεζ και ο Τιν Κοουπμάινερς. Σίγουρα μέσα στη σεζόν θα αποτελέσει στοίχημα η επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Η Ρόμα από την άλλη έκανε εντυπωσιακό τελείωμα στην περσινή σεζόν και προχώρησε σε πολύ σημαντικές μεταγραφές με τους Ντόβμπικ και Σούλε μεταξύ άλλων να αποτελούν τις κορυφαίες κινήσεις. Παρόλα αυτά, είναι νέα ομάδα ακόμα και θέλει χρόνο να ξαναχτίσει την ταυτότητα της. Σε αντίθεση με πέρυσι φέτος έχει μεγαλύτερη πίεση και «πρέπει» πάνω από το κεφάλι της οπότε ο χρόνος ίσως της δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση. Τα προγνωστικά στοιχήματος δεν είναι υπέρ της για την εν λόγω αναμέτρηση, παρόλα αυτά θα προσπαθήσει να τα διαψεύσει.

Στοιχηματικά για όποιον ενδιαφέρεται τι να παίξω σήμερα στο μεγάλο αυτό παιχνίδι καταλήξαμε στην επιλογή του αμφίσκορου(Goal-Goal) σε απόδοση 2.00.