«Γκέλαρε» στο Αίγιο, αλλά κρατάει την τύχη στα χέρια της η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή “γκέλαρε” στην έδρα του Αιγίου, μένοντας στο 1-1 με τον Παναιγιάλειο. Η ομάδα της Πάτρας παρόλ΄ αυτά κρατάει την τύχη στα χέρια της και βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εφόσον πάρει τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Μόλις στο 8ο λεπτό η Παναχαϊκή, έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Καρακλάιτς έκανε το σουτ, αλλά ο Ιωαννίδης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Λιποράσε από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 17ο λεπτό ολέθριο λάθος του Τεγούση, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Σκούτας πλασάροντας τον Κολοβούρη για το 1-0.

Στο 37΄ η Παναχαϊκή κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κουρτελέση. Ο Κέρι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ιωαννίδης απέκρουσε σωτήρια.  Ένα λεπτό αργότερα ο Λόρι Κέρι με απίστευτο γκολο με δυνατό σουτ από τη γωνία της περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 42΄ και στο 44΄ ο Κέρι έχασε νέες καλές ευκαιρίες από πλεονεκτική θέση για να κάνει το 1-2, αλλά ο Ιωαννίδης φώναξε παρών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με την μοναδική καλή στιγμή να καταγράφεται στο 51ο λεπτό με το Γκασίδη για τους Αιγιώτες, ενώ η Παναχαϊκή απείλησε στο 76ο λεπτό με το διαγώνιο σουτ του Γιάννη Μπουρλάκη.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Φ. Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (70′ Πλατυκώστας), Μακρίδης, Σεμπάστιαν Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης, Καράκουτης (90′ Ψωμαράς), Σκούτας (46′ Λιάτος), Καστάν (65′ Βλαχόπουλος), Αλεξ Αφούσι, Χατζηαντωνίου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Μαγκάκης (70′ Κυβελίδης), Τσακμάκης, Σμίλτος, Λιποράτσε, Κωνσταντακόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης, Καρακλάιτς (83′ Λιμάτσι), Τεγούσης, Κέρι.