“Γλυκοκοίταζε” την πεντάδα η Περιβόλα

Η Περιβόλα βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, μαζεύοντας σε 20 αγωνιστικές 31 βαθμούς, έχοντας μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα “γλυκοκοιτάζοντας” την πεντάδα.

Η ομάδα του Κώστα Κυριτόπουλου έκανε ένα καλό ξεκίνημα, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές είχε ισάριθμες νίκες, με τα Καμίνια εκτός έδρας και με τον Φαραϊκό στο γήπεδό της με σκορ 2-0. Ωστόσο οι επόμενες τρεις αγωνιστικές δεν ήταν και οι καλύτερες, κάνοντας τρεις συνεχόμενες ήττες.

Από τον Ατρόμητο Λάππα εντός έδρας 0-1, στον Αλισσό από τον Λέοντα με σκορ 3-2 και από τον Αστέρα Μιντιλογλίου με σκορ 1-2. Την 6η αγωνιστική ήρθε ένα τρίποντο ανάσα για τους «πράσινους», καθώς πήραν μεγάλη νίκη εκτός έδρας από την Αστραπή Ψαροφαϊου με σκορ 2-3.

Από εκεί και πέρα στους επόμενους 14 αγώνες η ομάδα του Κώστα Κυριτόπουλου είχε 10 αγωνιστικές χωρίς ήττα, καθώς μια απ’ αυτές ήταν η 19η αγωνιστική,  με την Περιβόλα να σημειώνει την μεγαλύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Λέων Αλισσού με σκορ 5-3. Η αμυντική γραμμή της Περιβόλας ήταν καλή έχοντας μόλις 24 γκολ παθητικό, ενώ η επίθεση θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη, καθώς μετράει σύνολο 30 γκολ.

Πρώτος σκόρερ των «πρασίνων» είναι ο ταλαντούχος Νίκος Παντελής με 10 γκολ και ακολουθούν ο Φώτης Γιαννόπουλος με 4 γκολ, ο Μιχάλης Μπενέτος με 3 γκολ, έχοντας έρθει μεταγραφή τον Γενάρη από τους Πετεινούς ο οποίος είχε βάλει (8 γκολ συνολικά), ο Μπαρούνης με 2 γκολ ο οποίος τραυματίστηκε και τέλος ο Μπαρδούσης επίσης με 2 γκολ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου