Γνωστός σεφ χορηγός σε ερασιτεχνική ομάδα της Αχαΐας

Ο Τίμος Ζαχαράτος ή αλλιώς ο νεαρός γαλανομάτης σεφ της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό, τόσο για τις υπέροχες συνταγές του, όσο και για την εμφάνισή του.

Ο Τίμος Ζαχαράτος έχει ηλικία 34 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα. Έχει εργαστεί στο Παρίσι στο κορυφαίο εστιατόριο με αστέρι Michelin, L’Atelier de Joël Robuchon, στο πλευρό του Joël Robuchon με τα περισσότερα αστέρια Michelin στον κόσμο.

Ο Τίμος Ζαχαράτος έχει το δικό του μαγαζί με street food στην Κύπρο και παράλληλα είναι και επικεφαλής μιας εταιρείας με επίκεντρο τις υπηρεσίες συμβουλευτικής χώρων εστίασης.

Πρόσφατα έκανε χορηγία μια αθλητική εμφάνιση στην ομάδας της Νεάπολης Πατρών που αγωνίζεται στην Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας. Η Νεάπολη είναι η ομάδα της γειτονιάς του στην ομάδα αγωνίζεται ο αδερφός του Δημήτρης. Το διοικητικό συμβούλιο της Νεάπολης Πατρών ευχαριστεί θερμά για την δωρεά αθλητικού υλικού τον γνωστό σεφ Τίμο Ζαχαράτο και τον ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας εστίασης Γιάννη Γιαννακόπουλο “Θυμάρι”.