Γ’ Εθνική: Ζητούν τεστ για προπονήσεις και αγώνες αλλά δεν τα πληρώνει κανείς!

Μπάχαλο!

Μέχρι τις 3 Μαρτίου έχουν περιθώριο τα σωματεία της Γ’ Εθνικής να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα αλλά ουδείς ξέρει μέχρι και σήμερα, ποιος θα καλύψει το κόστος των τεστ!

Ο ΕΟΔΥ και η 6η ΥΠΕ αδυνατούν να κάνουν τα τεστ στις ομάδες της Γ’ Εθνικής (σ.σ. υποστηρίζουν δε ότι τους έχει σταλεί χαρτί από το Υπουργείο να μην κάνουν τεστ σε αθλητικά σωματεία) , αφήνοντας μια τελευταία ελπίδα, μόνο στην επιχορήγηση της Περιφέρειας Δυτικής  Ελλάδος, η οποία αφορά τις ομάδες που συμμετέχουν στα Εθνικά πρωταθλήματα. Μια επιχορήγηση, όμως, που ουδείς ξέρει πότε και αν θα δοθεί.

Ο χρόνος πάντως πιέζει τις ομάδες της Γ ‘Εθνικής και όλες αναφέρουν πως δεν μπορούν, χωρίς οικονομική βοήθεια, να καλύψουν τέτοιο κόστος. Και εκτός των άλλων, μια πιθανή  επιχορήγηση θα ήταν έξοδα που υπολόγιζαν για άλλες ανάγκες και όχι για τα τεστ των προπονήσεων και των αγώνων.

Από την άλλη πλευρά, ο Δήμος Πατρέων, δεν δείχνει διατεθειμένος να προβεί σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση, θεωρώντας, ότι πρέπει να γίνει μέσω της Περιφέρειας.

Εμείς, απλά καταθέτουμε το ρεπορτάζ.

Το τι θα συμβεί θα το δούμε τις επόμενες μέρες.